Fräknefjordshöjden – En helhetslösning

Mitt i det vackra, bohuslänska landskapet byggs villaområdet Fräknefjordshöjden, med naturen runt knuten och en förtrollande utsikt över Fräknefjorden. Mer Hem är utvecklaren som står bakom projektet, och som gett Libitum uppdraget att skapa plattformen för försäljning och tillvalshantering i projektet.

 

För att främja marknadsföring och försäljning av projektet levererar Libitum tjänsten Försäljningsportalen. På projekthemsidan fraknefjordhojden.se presenteras information om området, de olika hustyperna, priser, valmöjligheter och allt annat en potentiell husköpare kan vara intresserad av. Här finns även en bostadsväljare och formulär för intresseanmälan. Genom det tillhörande CRM-systemet kan Mer Hem smidigt hantera inkomna intresseanmälningar. Libitum har även tagit fram säljbroschyr för projektet.

Bostadsköparna i Fräknefjordshöjden kommer senare få göra sina inredningsval via Tillvalsportalen, Libitums digitala tjänst för tillvalshantering. Kunden utgår från ett och samma gränssnitt under hela resan – från intresseanmälan till inredningsval. Mer Hem administrerar samtidigt hela processen via ett och samma CRM – smidigt för alla.

 

”Jag är väldigt glad över att få arbeta med Mer Hem och Fräknefjordshöjden – det är spännande att kunna bidra i projektet med ett helhetskoncept. Eftersom Mer Hem valt både Försäljningsportalen och Tillvalsportalen får jag arbeta med projektet över en längre tid och i fler faser än bara tillvalsprocessen, vilket är mycket tillfredsställande”, säger Johannes Olofgaard, Marknadschef på Libitum.”

Profilbild
Johannes Olofgaard
johannes.olofgaard@libitum.com

Nu byter Tillvalsportalen namn till Libitum

Idag avslöjar vi årets stora nyhet: Vi byter namn till Libitum och sjösätter vår nya hemsida. Libitum är latin och betyder valfritt eller det fria valet. Eftersom det fria valet är själva kärnan i våra tjänster och verktyg så är det ett passande namn på företaget. Förutom själva Tillvalsportalen erbjuder vi också Försäljningsportalen och håller […]

Läs mer

Titania inleder samarbete med Libitum

I närhet till Täby Centrum utvecklar Titania 65 st lägenheter i storlekarna 34m² till 94 m². Säljstarten är planerat till Q4 2017. Titanias bostadsköpare kommer här mötas av en digital tillvalsprocess innefattande rumsväljare för att kunna matcha sina inredningsval på bästa sätt. Med e-signering kommer Libitum effiktivisera orderhanteringen och spara pengar åt Titania. Läs mer […]

Läs mer