Gylling Teknik i Libitums digitala Showroom

Ny leverantör ansluter sig till Leverantörsportalen

Libitum har träffat Ted Brauer för en pratstund om digitalisering och Gylling Teknik

Vilken roll har du på Gylling och vad innebär den?

Min roll som Key Account Manager på Gylling Teknik är att se till att mina kunder får den service, information och hjälp från mig så att de känner sig trygga och nöjda när de gör affärer med oss.

När känner du att du lyckats som säljare?

Jag känner att jag har lyckats i affären och kundrelationen när kunden kommer tillbaka och vill göra flera affärer eller rekommenderar mig till sina kontakter.

Vad ser du för fördelar med Tillvalsportalen Leverantör?

Vi ser Leverantörsportalen som ett bra hjälpmedel för att förenkla tillvalsprocessen. Tillvalsportalen kommer underlätta för alla inblandade.

Vad är ert omfång av produkter?

Vi har inbyggnadsljud som passar hela fastigheten. I en modern lägenhet vill man njuta av musik, radio m.m. när man kopplar av. Vad kan vara härligare än ett bad och samtidigt njuta av sin favoritmusik.

Varför ska bostadsutvecklare och entreprenörer välja just era produkter?

Vi kan ge den service och support i alla led som kan behövas.  Vi har moderna produkter för ljud som passar vid både om- och nybyggnation.

Vilka produkter/tjänster/produktnyheter vill Gylling marknadsföra i detta nyhetsbrev?

Vårt KB Sound ”Star 5” är ett lättmanövrerat ljudsystem för inbyggnad i tak eller vägg. Systemet ger en exceptionell ljudkvalitet. Du kan spela upp musik genom Bluetooth eller FM radio som är inbyggd i enheten. Vad kan vara bättre än att ha ett inbyggd ljudsystem där du kan sätta på din favoritlista på Spotify när dina gäster kommer.

Vad ser ni för trender inom era produktområden?

Enkelheten; att det bara ska fungera, inga högtalare eller sladdar som syns. Smidigt att manövrera från Smart-telefoner

Vad vill ni nå ut extra mycket med till bostadsutvecklare och entreprenörer?

Att ljud är en viktig del i ett modernt hem.

Profilbild
Johannes Olofgaard
johannes.olofgaard@libitum.com

Nu byter Tillvalsportalen namn till Libitum

Idag avslöjar vi årets stora nyhet: Vi byter namn till Libitum och sjösätter vår nya hemsida. Libitum är latin och betyder valfritt eller det fria valet. Eftersom det fria valet är själva kärnan i våra tjänster och verktyg så är det ett passande namn på företaget. Förutom själva Tillvalsportalen erbjuder vi också Försäljningsportalen och håller […]

Läs mer

Titania inleder samarbete med Libitum

I närhet till Täby Centrum utvecklar Titania 65 st lägenheter i storlekarna 34m² till 94 m². Säljstarten är planerat till Q4 2017. Titanias bostadsköpare kommer här mötas av en digital tillvalsprocess innefattande rumsväljare för att kunna matcha sina inredningsval på bästa sätt. Med e-signering kommer Libitum effiktivisera orderhanteringen och spara pengar åt Titania. Läs mer […]

Läs mer