Libitum gör en nyemission och bryter internationell mark

Libitum, en ledande aktör som digitaliserar bostadsbranschen i Sverige, är inne i en mycket expansiv fas och breddar ägarkretsen med nya starka ägare i bland annat en riktad nyemission. Samtidigt bryts ny mark och de första stegen mot den internationella marknaden är tagen genom att de första kunderna i både Danmark och Norge har valt Libitums tjänster.

Libitum erbjuder digitala tjänster för försäljning, tillvalshantering och boservice. Tjänsterna omfattar både nyproduktion och ombyggnation av bostäder. Bland kunderna finns flera av landets största bolag inom segmenten bostadsutvecklare, byggare, kommunala och privata fastighetsägare.

Finansmannen Patrik Bergman har hjälpt bolaget med emissionen och är själv en av de som investerat i bolaget. Han är väldigt nöjd med bolagets nya ägarkrets.

Förutom kapital har vi fått in oerhörd kompetens och kunnande i bolaget både från fastighets/byggbranschen, finansbranschen och inte minst IT-branschen, vilket gör att det finns ett bra stöd för ledningen i bolaget inför den kraftiga expansion som planeras.
-Patrik Bergman

En av de nya ägarna som välkomnas är Lennarth Åstrand, delägare och tidigare VD i Gar-bo och tidigare VD för Götene Hus.

Jag tror mycket på Libitums tjänster och det är helt rätt i tiden. De har väldigt gott renommé från befintliga kunder och driver kundnära utveckling så att de kontinuerligt vidareutvecklas och effektiviserar branschen. Vilket verkligen behövs.
-Lennarth Åstrand.

Libitums VD Sandra Isberg ser positivt på att få in riskkapital för fortsatt utveckling mot den internationella marknaden.

Vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster och vi brinner för att hjälpa våra kunder att förbättra sitt erbjudande och skapa valfrihet för bostadsköparna.
-Sandra Isberg

 

Profilbild
Johannes Olofgaard
johannes.olofgaard@libitum.com

Nu byter Tillvalsportalen namn till Libitum

Idag avslöjar vi årets stora nyhet: Vi byter namn till Libitum och sjösätter vår nya hemsida. Libitum är latin och betyder valfritt eller det fria valet. Eftersom det fria valet är själva kärnan i våra tjänster och verktyg så är det ett passande namn på företaget. Förutom själva Tillvalsportalen erbjuder vi också Försäljningsportalen och håller […]

Läs mer

Titania inleder samarbete med Libitum

I närhet till Täby Centrum utvecklar Titania 65 st lägenheter i storlekarna 34m² till 94 m². Säljstarten är planerat till Q4 2017. Titanias bostadsköpare kommer här mötas av en digital tillvalsprocess innefattande rumsväljare för att kunna matcha sina inredningsval på bästa sätt. Med e-signering kommer Libitum effiktivisera orderhanteringen och spara pengar åt Titania. Läs mer […]

Läs mer