Libitum och Victrix inleder samarbete

Två marknadsledande aktörer med spetskompetens inom inredningssortiment och digitala verktyg inleder nu samarbete. Libitums Tillvalsportalen och Victrix inredarna erbjuder nu tillsammans en tillvalsprocess innefattande webbaserade lösningar och ett fysiskt Showroom.

Den naturliga länken för bostadsbranschen

Nu kan en tillvalsprocess skräddarsys efter bostadsutvecklarens krav på digital hantering, visning av inredningsval och personlig rådgivning. Bostadsutvecklarens kunder kan sitta hemma i lugn och ro och göra sina inredningsval samtidigt som de kan besöka vårt Showroom för att se och känna på de olika inredningsvalen.

Den digitala tillvalshanteringen effektiviserar hela processen för både bostadsutvecklaren och kunden. Samtidigt förenklas arbetet med beställningar, kvalitetssäkring och uppföljning. För kunden ger vi ytterligare ett sätt att känna sig trygg genom att på plats i vårt Showroom kunna logga in i sin bostad och göra sina val. Antingen helt själv eller med hjälp av personal.

Vi finns här!

Libitum flyttar in i Victrix fina lokaler i Stockholm. Victrix etablerar ett nytt Showroom i Malmö till sommaren, och kommer att erbjuda kunderna projektkontor på flera platser i landet. Libitum har sedan tidigare sitt huvudkontor i Trollhättan.

Om Victrix inredarna

Victrix inredarna är den naturliga länken mellan bostadsköparen och bygget. Vi sätter sortiment anpassat till kundgrupp och marknad. Våra inredare/ kundansvariga kan vara med under hela processen eller valda delar. Vi har ett stort inspirerande Showroom på 1600 kvm med 40-tal leverantörer som visar produkter som används som tillval.

victrixinredarna.se

Profilbild
Johannes Olofgaard
johannes.olofgaard@libitum.com

Nu byter Tillvalsportalen namn till Libitum

Idag avslöjar vi årets stora nyhet: Vi byter namn till Libitum och sjösätter vår nya hemsida. Libitum är latin och betyder valfritt eller det fria valet. Eftersom det fria valet är själva kärnan i våra tjänster och verktyg så är det ett passande namn på företaget. Förutom själva Tillvalsportalen erbjuder vi också Försäljningsportalen och håller […]

Läs mer

Titania inleder samarbete med Libitum

I närhet till Täby Centrum utvecklar Titania 65 st lägenheter i storlekarna 34m² till 94 m². Säljstarten är planerat till Q4 2017. Titanias bostadsköpare kommer här mötas av en digital tillvalsprocess innefattande rumsväljare för att kunna matcha sina inredningsval på bästa sätt. Med e-signering kommer Libitum effiktivisera orderhanteringen och spara pengar åt Titania. Läs mer […]

Läs mer