Libitum växlar upp – Ny VD och ny produktchef

Libitum går in i en ny spännande fas. Behovet av digitalisering är stort i byggbranschen. Att öka valfriheten hos bostadsköpare och samtidigt effektivisera hela kundprocessen är i allra högsta grad relevant, nu mer än någonsin. Libitum stärker därför upp sitt team med Sandra Isberg som ny VD och Sofia Schönbeck som ny produktchef.

Sandra kommer senast från Skanska där hon arbetat som inköpschef för husverksamheten. Hon har även tidigare ingått i ledningsgruppen för Skanskas bostadsutvecklingsenhet i Norden där hon ansvarade för verksamhetsutvecklingsfrågor. Sofia har en bakgrund inom Ericsson och har lång erfarenhet av produktutveckling inom media där upplevelsen hos slutkund ligger i fokus.

Tillsammans har Sandra och Sofia erfarenhet av såväl digitalisering som bostadsutveckling. De två viktigaste komponenter i vårt arbetet i att erbjuda bostadsköpare den optimala upplevelsen. Både Sandra och Sofia brinner för valfrihet, digitalisering och förbättringsarbete.

Profilbild
Johannes Olofgaard
johannes.olofgaard@libitum.com

Nu byter Tillvalsportalen namn till Libitum

Idag avslöjar vi årets stora nyhet: Vi byter namn till Libitum och sjösätter vår nya hemsida. Libitum är latin och betyder valfritt eller det fria valet. Eftersom det fria valet är själva kärnan i våra tjänster och verktyg så är det ett passande namn på företaget. Förutom själva Tillvalsportalen erbjuder vi också Försäljningsportalen och håller […]

Läs mer

Titania inleder samarbete med Libitum

I närhet till Täby Centrum utvecklar Titania 65 st lägenheter i storlekarna 34m² till 94 m². Säljstarten är planerat till Q4 2017. Titanias bostadsköpare kommer här mötas av en digital tillvalsprocess innefattande rumsväljare för att kunna matcha sina inredningsval på bästa sätt. Med e-signering kommer Libitum effiktivisera orderhanteringen och spara pengar åt Titania. Läs mer […]

Läs mer