Möt Libitums nya medarbetare

Libitum stärker upp sitt team med kompetens inom inredning, visualisering och försäljning.

Filippa Udén (vänster) har ägnat merparten av sin karriär åt försäljning och projektledning inom 3D visualisering främst gentemot fastighetsbranschen, varav en tid även i Vietnam. Hon älskar att möta kunder och drivs av att hitta bästa lösning för varje kunds unika behov.

Ida Agebro (mitten) brinner för att leverera bästa service till kund, med stor erfarenhet från olika serviceyrken. De senast 3 åren har hon arbetat som värd i showroom för kök, bad, tapet och allt inom bostadsinredning och för bostadsbygget. Ida stärker upp vårt produktionsteam som biträdande projektledare.

Kristina Råsäter Matts (höger) har främst arbetat som inredningskonsult, med erfarenhet av tillvalshantering bostäder från både JM och Besqab. Med sin breda kompetens inom både inredning, projektledning och verksamhetsutveckling har hon mycket att bidra med i vårt arbete med projekt och kunder.

Vår kundbas växer och det känns jättebra att stärka upp teamet med fler personer och att vi nu förstärker vår kompetens inom flera viktiga områden för att fortsatt kunna leverera högsta kvalitet till våra kunder!  Säger Sandra Isberg, VD för Libitum.

Profilbild
Johannes Olofgaard
johannes.olofgaard@libitum.com

Nu byter Tillvalsportalen namn till Libitum

Idag avslöjar vi årets stora nyhet: Vi byter namn till Libitum och sjösätter vår nya hemsida. Libitum är latin och betyder valfritt eller det fria valet. Eftersom det fria valet är själva kärnan i våra tjänster och verktyg så är det ett passande namn på företaget. Förutom själva Tillvalsportalen erbjuder vi också Försäljningsportalen och håller […]

Läs mer

Titania inleder samarbete med Libitum

I närhet till Täby Centrum utvecklar Titania 65 st lägenheter i storlekarna 34m² till 94 m². Säljstarten är planerat till Q4 2017. Titanias bostadsköpare kommer här mötas av en digital tillvalsprocess innefattande rumsväljare för att kunna matcha sina inredningsval på bästa sätt. Med e-signering kommer Libitum effiktivisera orderhanteringen och spara pengar åt Titania. Läs mer […]

Läs mer