Nytt projekt för SSM – West Side Solna

Bostadsköparna i SSM:s projekt West Side Solna kommer att få göra sina inredningsval på webben, via en skräddarsydd Tillvalsportal som levereras av Libitum. Tillvalsprocessen blir rakt igenom digital för bostadsköparna med e-signering för att bekräfta sin tillvalsbeställning. West Side Solna omfattar 252 bostadsrätter, med noggrant utformade planlösningar för att leverera max på såväl yteffektivitet som prisvärdhet. Här kommer det att finnas en gemensam takterrass och en pool på innergården för svalkande dopp. Läs mer om projektet här.

SSM och Libitum ingick under 2017 ett ramavtal som innebär att Libitum ska leverera digitala lösningar och tjänster för tillvalshantering i SSM:s bostadsprojekt i Stockholm.

SSM är en spännande aktör på bostadsmarknaden i Stockholm – deras vision om en bostadsmarknad med plats för fler människor ligger helt rätt i tiden. Vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete och leverera förstklassiga tillvalslösningar som bidrar till lönsamhet och nöjda kunder i deras projekt”, säger Sandra Isberg, VD för Libitum.

Profilbild
Johannes Olofgaard
johannes.olofgaard@libitum.com

Nu byter Tillvalsportalen namn till Libitum

Idag avslöjar vi årets stora nyhet: Vi byter namn till Libitum och sjösätter vår nya hemsida. Libitum är latin och betyder valfritt eller det fria valet. Eftersom det fria valet är själva kärnan i våra tjänster och verktyg så är det ett passande namn på företaget. Förutom själva Tillvalsportalen erbjuder vi också Försäljningsportalen och håller […]

Läs mer

Titania inleder samarbete med Libitum

I närhet till Täby Centrum utvecklar Titania 65 st lägenheter i storlekarna 34m² till 94 m². Säljstarten är planerat till Q4 2017. Titanias bostadsköpare kommer här mötas av en digital tillvalsprocess innefattande rumsväljare för att kunna matcha sina inredningsval på bästa sätt. Med e-signering kommer Libitum effiktivisera orderhanteringen och spara pengar åt Titania. Läs mer […]

Läs mer