Schneider Electric flyttar in i Leverantörsportalen

Nu utökas Libitums portal för tillval i nya bostäder med smarta och designade elmaterial från Schneider Electric. Därmed kan vägguttag och strömbrytare väljas med samma omsorg som exempelvis kakel och golv.

Libitum erbjuder tjänster och digitala lösningar till byggbolag som producerar och säljer bostäder. I Tillvalsportalen kan bostadsköparna göra sina val utifrån de alternativ som byggbolagen visar upp för det aktuella byggprojektet. Nu utökas Libitums globala produktbank med elmaterial som strömbrytare, vägguttag, dimmers och termostater från Schneider Electric.

– Att få välja kakel till sin nya bostad känns som en självklarhet men när det gäller vägguttag och strömbrytare som finns i varenda rum, har det oftast varit standard. I och med att vi flyttar in i Libitums produktbank kan byggföretagen erbjuda bostadsköparna en mångfald av inredningsdetaljer även på elområdet, som skapar en personlig stil i hemmet, säger Carina Gustafsson, ansvarig för e-commerce på Schneider Electric Sverige.

Till pressmeddelande

Profilbild
Johannes Olofgaard
johannes.olofgaard@libitum.com

Nu byter Tillvalsportalen namn till Libitum

Idag avslöjar vi årets stora nyhet: Vi byter namn till Libitum och sjösätter vår nya hemsida. Libitum är latin och betyder valfritt eller det fria valet. Eftersom det fria valet är själva kärnan i våra tjänster och verktyg så är det ett passande namn på företaget. Förutom själva Tillvalsportalen erbjuder vi också Försäljningsportalen och håller […]

Läs mer

Titania inleder samarbete med Libitum

I närhet till Täby Centrum utvecklar Titania 65 st lägenheter i storlekarna 34m² till 94 m². Säljstarten är planerat till Q4 2017. Titanias bostadsköpare kommer här mötas av en digital tillvalsprocess innefattande rumsväljare för att kunna matcha sina inredningsval på bästa sätt. Med e-signering kommer Libitum effiktivisera orderhanteringen och spara pengar åt Titania. Läs mer […]

Läs mer