Tillvalshantering light

Vi hanterar kundernas frågor under tillvalsprocessen

Tillsammans med Victrix inredarna erbjuder Libitum tjänsten Tillvalshantering light – en tillvalstjänst som ett komplement i projekt där Libitum levererar Tillvalsportalen.

Tjänsten innebär att vi agerar förstahandssupport och hanterar bostadsköparnas frågor rörande inredningsvalen via meddelandefunktionen i Tillvalsportalen, vilket frigör tid för bostadsutvecklaren att lägga på andra viktiga frågor i projektet.

Tjänsten utformas efter varje kunds unika behov och bostadsköparnas frågor hanteras genomgående på ett kompetent och proffsigt sätt.

Intresserad? Kontakta Libitum för mer information.

Profilbild
Johannes Olofgaard
johannes.olofgaard@libitum.com

Nu byter Tillvalsportalen namn till Libitum

Idag avslöjar vi årets stora nyhet: Vi byter namn till Libitum och sjösätter vår nya hemsida. Libitum är latin och betyder valfritt eller det fria valet. Eftersom det fria valet är själva kärnan i våra tjänster och verktyg så är det ett passande namn på företaget. Förutom själva Tillvalsportalen erbjuder vi också Försäljningsportalen och håller […]

Läs mer

Titania inleder samarbete med Libitum

I närhet till Täby Centrum utvecklar Titania 65 st lägenheter i storlekarna 34m² till 94 m². Säljstarten är planerat till Q4 2017. Titanias bostadsköpare kommer här mötas av en digital tillvalsprocess innefattande rumsväljare för att kunna matcha sina inredningsval på bästa sätt. Med e-signering kommer Libitum effiktivisera orderhanteringen och spara pengar åt Titania. Läs mer […]

Läs mer